ΠΡΟΦΙΛ

DSC_5705

Ναταλία Ντελίκου Μπενέτου

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος,

MSc, Κλινική Διατροφή, Roehampton University of London

longevityway@gmail.com

6974720902

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Κλινική Διατροφή» του Πανεπιστημίου του Roehampton of London στη Μ. Βρετανία.

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών μου πραγματοποίησα πρακτική άσκηση στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» στο Κέντρο Διατροφικής Υποστήριξης Γενικής, Μαιευτικής και Παιδιατρικής Κλινικής Ιασώ στο Μαρούσι Αττικής καθώς και στο τμήμα Παρεντερικής Διατροφής των Μαιευτηρίων Ιασώ, Μητέρα, Γαία, Ρέα, Λητώ της Εταιρεία Παροχής Συμβουλών Διατροφής Αττικηρώς Ζην ΕΠΕ, όπου εργάστηκα μετέπειτα ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος παρέχοντας διατροφική αξιολόγηση και υποστήριξη φυσιολογικών και κλινικών καταστάσεων.

Διεξάγω σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εργαστηρίων (workshop) με τίτλο «Σεμινάρια Διατροφικής Εκπαίδευσης» σε διάφορους φορείς και είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Αρθρογραφώ σε ιστοσελίδες ποικίλης ύλης και διατηρώ το δικό μου blog Longevity Way.com, στο οποίο υπάρχει συνεχόμενη ενημέρωση σε θέματα υγείας, ευεξίας, σωστής ανάπτυξης και μακροζωίας με κεντρικό άξονα τη διατροφή.

Έχω λάβει πιστοποιητικό συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (LLL Course) στην Παρεντερική και Εντερική Διατροφή από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (ESPEN).

Είμαι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού (ESPEN & GrESPEN) και του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛΙΓΑΣΤ).

Συμμετέχω σε συνέδρια, σεμινάρια, εργαστήρια και ημερίδες, με σκοπό την επιστημονική μου κατάρτιση και ενημέρωση σε θέματα διατροφής και υγείας.

Επικοινωνήστε μαζί μου:

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: