Ποιοί είμαστε

Το LongevityWay.com δημιουργήθηκε το 2011 από τη διαιτολόγο – διατροφολόγο Ναταλία Ντελίκου Μπενέτου,  με όραμα την παροχή έγκυρης ενημέρωσης σε θέματα υγείας, ευεξίας και μακροζωίας με κεντρικό άξονα τη διατροφή.

Αποστολή μας είναι να παροτρύνουμε, να κινητοποιήσουμε και να εκπαιδεύσουμε τους αναγνώστες μας σε μια αλλαγή στάσης ζωής, η οποία θα τους δείξει τον τρόπο προς το ευ ζην και τη μακροζωία.

change_1

Παράλληλα με τη συνεχή και τεκμηριωμένη ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα διατροφής και υγείας, παρέχεται διατροφική υποστήριξη με τη μορφή συμβουλών, με τον σχεδιασμό εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής και με την παρακολούθηση της πορείας του ατόμου. Η παρακολούθηση περιλαμβάνει την διατροφική αξιολόγηση μέσα από χρήσιμα εργαλεία όπως ερωτηματολόγια και ημερολόγια καταγραφής τροφίμων, αξιολόγηση των ανθρωπομετρικών μετρήσεων (βάρους, περιφέρεια μέσης, περιφέρεια γλουτών) και  τέλος ανάλυση της σύστασης του σώματος (λιπώδης και μυικός ιστός, ενυδάτωση οργανισμού) με τη μέθοδο βιοηλεκτρικής αντίστασης BIA (Bioelectric Impedance Analysis). Υπάρχει η δυνατότητα παροχής διατροφικής υποστήριξης μέσω email και skype (on-line συνεδρίες).

To LongevityWay.com διοργανώνει και συμμετέχει σε ενημερωτικές δράσεις διατροφικής εκπαίδευσης  (Δες εδώ επερχόμενα και παλαιότερα σεμινάρια) σε δήμους, σχολεία, συλλόγους, εταιρείες κα:

  • σεμινάρια- ημερίδες
  • ενημερωτικές ομιλίες – διαλέξεις
  • διαδραστικά εργαστήρια (workshops)

με στόχο:

  • την ενημέρωση και εκπαίδευση κάθε πληθυσμιακής ομάδας (παιδιά, ενήλικες, υπερήλικες) σχετικά με τον πολύπλευρο ρόλο της διατροφής στην υγεία, την ευεξία και την μακροζωία του ατόμου.
  • την ομαδική εργασία και αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων μεταξύ τους και με τον εκπαιδευτή.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Ρωτήστε μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!

στο 6974720902 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: